Delta Lloyd Bank

Naar de webiste van Delta Lloyd Bank. Opent in een nieuw venster.

Over Delta Lloyd Bank

Bij Delta Lloyd Bank richten wij ons op het aanbieden van financiële producten en diensten aan klanten in Nederland. Onze belangrijkste doelgroepen zijn particuliere cliënten, zelfstandigen en directeur-grootaandeelhouders.Onze dienstverlening heeft primair tot doel onze klanten te ondersteunen bij de opbouw en bescherming van hun vermogen. Om deze doelstelling zo goed mogelijk te realiseren bieden wij ook ondersteunende bancaire dienstverlening.Onze bancaire producten worden verkocht via aangesloten Financieel adviseurs. De verzekeringsproducten ten aanzien waarvan Delta Lloyd Bank als verbonden bemiddelaar optreedt, kunnen via deze website worden aangevraagd.Delta Lloyd Bank is onderdeel van Delta Lloyd Groep, een complete financiële dienstverlener met een geschiedenis van tweehonderd jaar bewezen continuïteit en betrouwbaarheid. De belangrijkste werkterreinen van Delta Lloyd Groep zijn inkomensbescherming, vermogensvorming en risicobescherming voor klanten in Nederland en België. Kernactiviteiten zijn verzekeringen op het gebied van leven, pensioenopbouw, schade en zorg, sparen, beleggen en hypotheken.

Het depositogarantiestelsel en het beleggerscompensatiestelsel zijn van toepassing op tegoeden van klanten bij Delta Lloyd Bank.

 

Inloggen

Financieel Overzicht

Voor het aanvragen van MijnKluis klik je rechtsboven op "aanmelden". Vul bij "naam persoonlijk adviseur:" mijn naam "F. de Groot MFP" in en bij vestigingsplaats "Oud-Beijerland" in.
Download de laatste versie van Adobe Acrobat Reader