De gezichten van ons bedrijf

BeleggingsPlaza werkt wel nagenoeg volledig online, maar achter de schermen werken professionals met jarenlange ervaring. U kunt gewoon bij ons binnen stappen, maar onze service bieden wij aan via internet. 

Fop de Groot MFP CFP®

Fop de Groot MFP

Als Master of Financial planning en CFP Professional® weet ik hoe belangrijk de keuze voor vermogensopbouw is. Of het nu gaat om tien euro in de maand sparen of vermogensbeheer voor 1 miljoen euro. Haal het optimale uit uw Euro, maar dan wel weloverwogen en voor de lange termijn! Wij hebben voor u de beste produkten geselecteerd.

Diploma's : HEAO, SPD, SVM, Nima A en B, Assurantie A,
  Gevolmachtigd Agent, Master of Financial Planning
  en Erkend Hypotheekadviseur
Adviseur sinds : September 2000
Hobby's : Tennisscheidsrechter, reizen, tennis en skiën
Hyves : fopjr.hyves.nl
E-mailadres : fopjr@plazaverzekeringen.nl

Fop de Groot

Fop de Groot MFP

Heel veel ervaring en een degelijke inspecteurs-opleiding voor schade- en levensverzekeringen bij een grote verzekeringsmaatschappij, nog traditioneel opgevoed zullen we maar zeggen. Maak alleen goed afgewogen beslissingen, sluit geen produkten af die je niet snapt en gok niet met geld waar je van moet leven.

Diploma's : Assurantie B
  Wft Hypothecair Krediet
Opleidingen : Inspecteursopleiding Schade
  Inspecteursopleiding Leven
Adviseur sinds : 1969
Hobby's : Zeilen, nordic walking, tennis en skiën

 

Inloggen

Financieel Overzicht

Voor het aanvragen van MijnKluis klik je rechtsboven op "aanmelden". Vul bij "naam persoonlijk adviseur:" mijn naam "F. de Groot MFP" in en bij vestigingsplaats "Oud-Beijerland" in.
Download de laatste versie van Adobe Acrobat Reader