Vergelijkingen spaarrekeningen

Regelmatig maken wij vergelijkingen van de spaarrekeningen. De vergelijkingen die wij in het verleden hebben gemaakt hebben wij hieronder staan. Aan deze  historische vergelijkingen kunt u zien welke banken over een langere periode een gunstige rente aanbieden.

Actie rente van banken
Veel banken introduceren regelmatig nieuwe spaarrekeningen met een gunstige rente. Bij de introductie proberen de banken zo veel mogelijk spaargeld binnen te halen met deze mooie rente. Na verloop van tijd zal de rente op deze spaarrekeningen verlaagd worden. De mensen die niet op deze lage spaarrente letten ontvangen uiteindelijk een te lage rente. Dit is gunstig voor de bank. Na enige tijd introduceert de bank weer een nieuwe spaarrekening met een interessante rente om weer opnieuw nieuw spaargeld te verzamelen en de cyclus begint opnieuw.

Ons advies
Wij adviseren een spaarrekening bij een bank te openen die één of enkele spaarrekeningen heeft en die constant een redelijke rente biedt. Als u actiever bent kunt u bijvoorbeeld iedere maand bekijken welke spaarrekening de gunstigste is en gebruik maken van de tijdelijke actierente. Dit moet u dan wel iedere maand in de gaten blijven houden.

Rente vergelijkingen

Inloggen

Financieel Overzicht

Voor het aanvragen van MijnKluis klik je rechtsboven op "aanmelden". Vul bij "naam persoonlijk adviseur:" mijn naam "F. de Groot MFP" in en bij vestigingsplaats "Oud-Beijerland" in.
Download de laatste versie van Adobe Acrobat Reader